Jawatan Kosong MEPS Bulan November 2013

MEPS
Jawatan Kosong MEPS November 2013.

Tarikh tutup: 22 November 2013.

The Malaysian Electronic Payment System, lebih dikenali sebagai MEPS, adalah sebuah pembekal perkhidmatan rangkaian antara Bank di Malaysia.

Malaysian Electronic Payment System, dahulunya dikenali sebagai Malaysian Electronic Payment System (1997) Sdn Bhd, adalah sebuah konsortium pembayaran yang dimiliki sama rata oleh 12 Bank-bank tempatan. Anak-anak syarikat adalah MEPS Currency Management Sdn Bhd (MCM) and FPX Gateway Sdn Bhd (FPX).

MEPS memainkan peranan dalam pelaksanaan kad pintar untuk kad mesin juruwang automatik (ATM), yang dinaiktaraf Kad berasaskan cip dari sebelumnya Kad jalur magnetik yang dikeluarkan kepada pelanggan-pelanggan semua Bank.

Hari ini, MEPS telah juga mengembangkan sayapnya merentasi sempadan, mewujudkan rentas sempadan saluran pembayaran. MEPS telah mewujudkan perkongsian dengan rangkaian pensuisan di Indonesia, Singapura, Thailand dan China untuk penyediaan pembayaran kewangan dua hala dan perkhidmatan pemindahan kredit.

MEPS - Malaysian Electronic Payment System Sdn Bhd mempelawa calon yang dinamik dan beraspirasi untuk menyertai mereka dengan mengisi jawatan kosong ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong MEPS ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong MEPS yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!