Jawatan Kosong (MTC) Malaysian Timber Council Bulan November 2013

(MTC) Malaysian Timber Council
Jawatan Kosong (MTC) Malaysian Timber Council November 2013.

Tarikh tutup: 08 November 2013.

Malaysian Timber Council (MTC) telah ditubuhkan pada Januari 1992 untuk mempromosikan pembangunan dan pertumbuhan industri kayu Malaysia. MTC telah ditubuhkan atas inisiatif industri perkayuan. Ia ditubuhkan sebagai Syarikat Berhad dengan jaminan di bawah Akta Syarikat 1965. Majlis ditadbir oleh sebuah Lembaga Pemegang Amanah, ahli-ahli dilantik oleh Menteri perladangan industri & komoditi.

Objektif utama MTC adalah untuk menggalakkan perdagangan kayu Malaysia dan membangunkan pasaran produk kayu secara global, untuk mempromosikan pembangunan industri perkayuan dengan memperluaskan teknologi pembuatan industri asas, meningkatkan nilai-menambah pengeluaran dan meningkatkan Kumpulan pekerja pengetahuan, memperkukuhkan pembekalan bahan-bahan mentah untuk industri-industri pemprosesan kayu, untuk menyediakan perkhidmatan maklumat kepada industri perkayuan dan untuk melindungi dan meningkatkan imej global industri kayu Malaysia.

MTC sedang mencari calon yang benar-benar berkelayakan, komited dan gigih untuk menyertai mereka membawa telah Malaysia ke mata dunia dengan mengisi kekosongan jawatan (berlokasi di Kuala Lumpur) seperti yang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Malaysian Timber Council ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong MTC yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!