Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor Bulan Disember 2013

PKPS
Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor Disember 2013.

Tarikh tutup: 13 Disember 2013.

Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) telah ditubuhkan pada 02 Januari 1972 di bawah enakmen N0.12 tahun 1972 (Pindaan 1981) dan mula melaksanakan aktivitinya pada 01 Mac 1973. Sebagai salah sebuah agensi Kerajaan Negeri Selangor, PKPS telah diberikan peranan untuk memajukan industri pertanian bagi membantu mempercepatkan pembangunan sosio ekonomi Negeri Selangor.

Berlandaskan wawasan negara untuk mencapai taraf negara maju, PKPS sedang mengerakkan industri tani kepada gagasan yang lebih komersial, canggih dan global. PKPS sedang mengubah haluan  dalam industri pertanian agar seiring dengan kepesanan ekonomi moden dan berteknologi tinggi selaras dengan pencapaian Negeri Selangor sebagai Negeri Maju pada 2005.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen tinggi untuk berkhidmat di PKPS Livestock Farm Sdn Bhd untuk mengisi jawatan kosong di bawah:

01. Juruteknik

Cara memohon:

a) Calon yang berminat adalah dikehendaki menghantarkan surat permohonan dan resume lengkap ke alamat emel:


atau..

Bahagian Sumber Manusia dan Latihan
Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor
Tingkat 10-11, Wisma PKPS
Persiaran Perbandaran
Seksyen 14
40675 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
(u/p: Puan Noraini inti Mohammad Ramlan)
No. Telafon: 03-55192621

b) Sila sertakan semua dokumen pengenalan diri dan sijil akademik yang telah disahkan. Sertakan juga dua keping gambar ukuran pasport.

c) Iklan asal jawatan kosong Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor boleh dibaca melalui pautan yang disertakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!