Jawatan Kosong (PKNS) Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Bulan November 2013

Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor
Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor November 2013.

Tarikh tutup: 27 November 2013.

Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) telah ditubuhkan pada 1 Ogos 1964 di bawah Enakmen Pembangunan Perbadanan Negeri Selangor 1964, sebagai badan korporat dan agensi pembangunan di peringkat negeri.

Ia bertujuan menggalakkan pertumbuhan sosio-ekonomi di Selangor sebagai satu cara untuk menggalakkan kestabilan, keharmonian dan keadilan sosial bagi mencapai wawasan negara. Keyakinan ini dicapai melalui pembangunan pusat pertumbuhan baru, perumahan, perindustrian, perniagaan dan pelaburan.

Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor mempersilakan anda menyertai organisasi mereka dengan mengisi kekosongan yang sedang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (PKNS) Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor ini dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!