Jawatan Kosong (SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia Bulan Disember 2013

(SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia
Jawatan Kosong (SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia Disember 2013.

Tarikh tutup: 08 Disember 2013.

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), sebuah badan berkanun yang berfungsi dalam pendaftaran penubuhan syarikat, pendaftaran perniagaan, menggalakkan tadbir urus korporat yang baik, penyediaan korporat dan menyediakan maklumat perniagaan serta fungsi-fungsi kawal selia korporat dijangka memulakan perjalanan transformasi yang mantap dalam Pelan pembangunan strategik kedua 2010 - 2014 (SDPII) ke arah menyumbang kepada pembangunan ekonomi negara.

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) ingin menarik perhatian calon yang mempunyai kelayakan diperlukan, komited dan amanah untuk memohon jawatan kosong yang mereka iklankan pada ketika ini:


Nota:
Calon-calon yang berjaya akan ditawarkan kontrak 2 tahun dengan peluang untuk diserap ke jawatan tetap tertakluk kepada prestasi memuaskan dalam tempoh 2 tahun Perkhidmatan dan lain-lain syarat dikenakan SSM.

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong (SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!