Jawatan Kosong UiTM Perak Bulan November 2013

UiTM Perak
Jawatan Kosong UiTM Perak November 2013.

Tarikh tutup: 08 November 2013.

Universiti Teknologi MARA (Perak) ditubuhkan dengan kerjasama Kerajaan Negeri Perak dan dibuka secara rasmi pada tahun 1985 di Bandar Baru Seri Manjung.

Kampus adalah kini terletak di Bandar Seri Iskandar, Daerah Perak Tengah dan keluasan kira-kira 392.36 ekar. Universiti telah memulakan operasinya pada 1 Januari 1999. Kampus ini terletak strategik di Ipoh-Lumut jalan utama, yang menyediakan akses terus ke Ipoh dan Lumut.

Kampus ini telah membina asrama baru bagi pelajar dan mampu menampung maksimum pelajar 8000. Pada masa ini, terdapat 9665 pelajar sepenuh masa dalam program 30 dan 418 pelajar separuh masa di tujuh program, dengan pensyarah 539 sepenuh masa dan 359 pentadbiran dan kakitangan sokongan.

Universiti Teknologi MARA (Perak) kampus Seri Iskandar mempelawa calon yang berminat untuk menjadi sebahagian daripada mereka dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:

01. Research Assistant

Cara memohon:

a) Dua jawatan kosong Research Assistant ditawarkan. Untuk keterangan lanjut, anda boleh hubungi salah emel diberikan di bawah:b) Iklan asal jawatan kosong UiTM Perak ini boleh dicapai melalui pautan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!