2 Jawatan Kosong (PAAB) Pengurusan Aset Air Berhad Bulan Januari 2014

(PAAB) Pengurusan Aset Air Berhad
Jawatan Kosong (PAAB) Pengurusan Aset Air Berhad Januari 2014.

Tarikh tutup: 08 dan 09 Januari 2014.

Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB), penjaga aset air negara adalah dimiliki sepenuhnya oleh Kerajaan Malaysia melalui Menteri Kewangan diperbadankan. Tanggungjawab utama PAAB adalah untuk membangunkan infrastruktur air negara di Semenanjung Malaysia dan Wilayah Persekutuan Labuan. Selaras dengan Akta Perkhidmatan Industri Air 2006 (Akta 655).

Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB) dalam bulan ini sedang membuka peluang kepada calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong yang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB) di portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana jawatan kosong Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB) yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!