2 Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum Bulan Januari 2014

SapuraKencana Petroleum
Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum Bhd Januari 2014.

Tarikh tutup: 15 Januari 2014.

SapuraKencana Petroleum Berhad adalah merupakan syarikat bersepadu minyak kelima terbesar dunia, perolehan, pembinaan, pemasangan & pentauliahan (EPCIC) penyedia perkhidmatan ini. Di samping menyediakan perkhidmatan EPCIC hujung-ke-hujung, Kumpulan menawarkan penyelesaian bersepadu dalam pembangunan & pengeluaran, penggerudian, Perkhidmatan Marin serta operasi & penyelenggaraan. Dengan modal pasaran sebanyak RM10 bilion (USD3.3 bilion) SapuraKencana Petroleum mempunyai sekumpulan pekerja yang lebih daripada 9000 bakat multinasional dan berkemahiran seluruh dunia. Sehingga kini, kedudukannya global meliputi rantau Asia Pasifik, India, Afrika, Russia, Amerika Selatan dan Jepun.

SapuraKencana Petroleum Berhad mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong SapuraKencana Petroleum Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong SapuraKencana Petroleum Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong SapuraKencana Petroleum yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!