2 Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga Bulan Januari 2014

Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga
Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga Bulan Januari 2014.

Tarikh tutup: 05 Januari 2014.

Suruhanjaya Tenaga merupakan badan berkanun yang bertanggungjawab untuk mengawal selia sektor tenaga, terutamanya bekalan elektrik dan bekalan gas paip di Semenanjung Malaysia dan Sabah Suruhanjaya Tenaga perlu memastikan tenaga elektrik dan paip gas yang dibekalkan kepada pengguna adalah terjamin, boleh dipercayai, selamat dan pada harga yang berpatutan.

Suruhanjaya Tenaga dalam bulan ini sedang membuka peluang kepada calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong yang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Suruhanjaya Tenaga ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Suruhanjaya Tenaga di portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana jawatan kosong Suruhanjaya Tenaga yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!