2 Jawatan Kosong Yayasan Bank Rakyat Bulan Januari 2014

Yayasan Bank Rakyat
Jawatan Kosong Yayasan Bank Rakyat Januari 2014.

Tarikh tutup: 09 Januari 2014.

Yayasan Bank Rakyat ditubuhkan selepas Mesyuarat Agung Tahunan perwakilan Bank Rakyat diadakan pada 11 Jun 2005 di PWTC, Kuala Lumpur bersetuju dengan cadangan untuk menubuhkan sebuah Tabung Pendidikan Bank Rakyat.

Kesinambungan pengajian usul, keputusan yang telah dicapai di mana bank perlu mewujudkan sebuah Yayasan yang berfungsi sebagai sebuah entiti yang berasingan daripada operasi Bank. Maka penubuhan Yayasan ini telah dimajukan kepada Kementerian usahawan dan Pembangunan Koperasi dan Kementerian Kewangan. Kementerian telah bersetuju dengan cadangan penubuhan sebuah Yayasan. Pada 01 Ogos 2006, Bank Rakyat telah menerima kelulusan dari Bank Negara Malaysia bagi penubuhan Yayasan dan pada 18 Ogos tahun yang sama, manakala Kementerian Kewangan pula telah meluluskan penggunaan perkataan 'bank' untuk nama Yayasan ini.

Sehubungan itu, Yayasan Bank Rakyat dengan ini mempersilakan calon yang berbakat, layak, mahir dan komited untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang sedang ditawarkan di bawah:

02. Manager

Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Yayasan Bank Rakyat ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Yayasan Bank Rakyat di portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Yayasan Bank Rakyat yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!