3 Jawatan Kosong KUISAS Bulan Disember 2013

Jawatan Kosong KUISAS
Jawatan Kosong KUISAS Disember 2013.

Tarikh tutup: 24 Disember 2013.

Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah (KUISAS) dahulunya di kenali sebagai Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR) adalah merupakan sebuah Institut Pengajian Tinggi yang di miliki sepenuhnya oleh Kerajaan Negeri Perak.  Pada 13 Disember 2012 Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia telah meluluskan naik taraf Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR) sebagai sebuah kolej Universiti. Selaras dengan kelulusan tersebut, Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR) kini telah di kenali sebagai Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah (KUISAS).

Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah (KUISAS) menjemput kepada calon yang berminat, berkelayakan dan amanah menjalankan tugas untuk memohon jawatan kosong ditawarkan di bawah:

01. Pegawai Undang-Undang Gred L41
02. Pegawai Psikologi Gred S41
03. Jurutera Gred J41

Cara memohon:

a) Calon-calon boleh mengemukakan permohonan dengan menulis surat permohonan kepada:

Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah
Bukit Chandan,
33000 Bandar Diraja Kuala Kangsar,
Perak Darul Ridzuan.
Tel: 05-7732253

b) Pemohon hendaklah menghantar permohonan secara bertulis berserta curriculum vitae (c.v) yang lengkap berserta maklumat seperti berikut:

-Kad Pengenalan atau Pasport
-Sijil Kelahiran
-Sijil-sijil akademik yang berkenaan berserta transkrip
-Sijil-sijil atau dokumen lain yang berkaitan

c) Iklan asal jawatan kosong Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah (KUISAS) ini boleh diakses melalui pautan di bawah untuk melihat keterangan lanjut:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!