3 Jawatan Kosong Pusat Perubatan UM Bulan Januari 2014

Pusat Perubatan UM
Jawatan Kosong Pusat Perubatan UM Januari 2014.

Tarikh tutup: 05 Januari 2014.

Bertepatan dengan 05 Ogos 1968, University Malaya Medical Centre (UMMC) dibuka dengan rasminya oleh Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agung, Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agung Tuanku Ismail Nasarudin Shah Ibni Alharmahum Sultan Zainal Abidin.

Moto Universiti "Ilmu Punca Kemajuan" (ilmu adalah kunci kepada kejayaan) dan UMMC dan Fakulti Perubatan terus berusaha untuk keupayaan hidup ini ideal. Universiti Malaya Medical Centre (UMMC) adalah salah satu pertubuhan di Kementerian Pengajian Tinggi. Objektif utama UMMC adalah Perkhidmatan Kesihatan, pembelajaran dan penyelidikan.

Pusat Perubatan UM mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di bawah:

01. ARKITEK GRED J41
02. PEGAWAI PSIKOLOGI GRED S41
03. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F29

Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Pusat Perubatan UM ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui sistem permohonan jawatan Pusat Perubatan UM sahaja.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Pusat Perubatan UM melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Pusat Perubatan UM yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

d) Ikuti pautan di bawah untuk melihat kelayakan, skim dan memulakan proses permohonan anda:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!