3 Jawatan Kosong SME Bank Bulan Januari 2014

Jawatan Kosong SME Bank
Jawatan Kosong SME Bank Januari 2014.

Tarikh tutup: 03, 08 dan 12 Januari 2014.

SME Bank adalah sebuah badan kewangan pembangunan terunggul dalam menyediakan produk kewangan dan perkhidmatan kepada perusahaan kecil dan sederhana (PKS) di Malaysia. Telah diperbadankan pada 3hb Oktober 2005, SME Bank telah memainkan peranan penting dalam memastikan pembangunan yang berterusan dan pertumbuhan pesat masyarakat keusahawanan dengan menawarkan produk yang komprehensif dan perkhidmatan serta hubungan rangkaian dengan rakan-rakan strategiknya.

SME Bank dengan sukacitanya mempelawa calon yang layak, mahir dan komited untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong SME Bank ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong SME Bank di portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong SME Bank yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!