6 Jawatan Kosong Sime Darby Industrial Bulan Disember 2013

Sime Darby Industrial
Jawatan Kosong Sime Darby Industrial Disember 2013.

Tarikh tutup: 12 Disember 2013.

Sime Darby Industrial adalah peniaga Caterpillar dunia ketiga terbesar, dengan jumlah Caterpillar di seluruh cawangan-cawangan yang lebih daripada 140 dalam 10 buah negara seluruh rantau Asia Pasifik.

Sebagai sebuah entiti perniagaan, Sime Darby Industrial mampu menawarkan pelbagai peralatan dan perkhidmatan lengkap, jualan Mesin baru, enjin atau peralatan yang digunakan untuk sewaan dan menyediakan pelbagai produk sokongan dan pembiayaan Perkhidmatan.

Sime Darby Industrial Sdn Bhd untuk bulan Disember ini sedang mencari calon-calon yang berbakat, berminat dan komited untuk mengisi kekosongan ditawarkan di bawah:

01. Clerk

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Sime Darby Industrial ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong Sime Darby Industrial, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Sime Darby Industrial yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!