9 Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor Bulan Disember 2013

Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor
Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor Disember 2013.

Tarikh tutup: 13 Disember 2013.

Selangor Darul Ehsan, adalah salah satu daripada 13 negeri di Malaysia. Ia terletak di pantai barat Semenanjung Malaysia dan bersempadan dengan Negeri Perak di utara, Pahang di Timur, Negeri Sembilan di Selatan dan Selat Melaka di Barat. Ia mengelilingi Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya, kedua-duanya sekali berada di bawah pemerintahan Selangor.

Ibu negeri bandaraya pertama di Selangor, Shah Alam dan bandar Diraja Klang. Pusat bandar utama yang lain ialah Petaling Jaya yang telah dianugerahkan status bandar raya pada 20 Jun 2006. Selangor adalah salah satu daripada hanya dua negeri di Malaysia dengan lebih daripada satu rumah. lain-lain adalah Sarawak. Selangor mempunyai bandar terbesar di Malaysia dan ia sedang berkembang dengan pesat disebabkan pemodenan di Lembah Klang.

Warganegara Malaysia yang terdiri daripada ANAK NEGERI SELANGOR yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan kontrak seperti berikut:

01. Pegawai Teknologi Maklumat F41
02. Pegawai Hal Ehwal Islam S41
03. Akauntan W41
04. Penolong Pegawai Tadbir N27
05. Pemandu Kenderaan H11
06. Penolong Juruukur Bahan J29
07. Juruukur Bahan J41
08. Juruukur Bahan J48
09. Perangkawan E48

Cara memohon:

a) Borang IPK.SEL.1 hendaklah digunakan untuk memohon jawatan kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor. Sila muaturun melalui pautan di bawah:


b) Semua borang permohonan hendaklah dilengkapkan dan disertakan dengan salinan sah Kad Pengenalan, Sijil Lahir, Sijil-sijil Persekolahan, kelulusan akademik beserta sekeping gambar berukuran passport.

c) Sila kemukakan permohonan ke alamat berikut:

SETIAUSAHA BAHAGIAN
BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
CAWANGAN PERKHIDMATAN
TINGKAT 3, BANGUNAN SSAAS
40503 SHAH ALAM

d) Iklan asal jawatan kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor boleh dibaca melalui pautan berikut:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!