Jawatan Kosong (LZS) Lembaga Zakat Selangor Bulan Januari 2014

Lembaga Zakat Selangor
Jawatan Kosong (LZS) Lembaga Zakat Selangor Januari 2014.

Tarikh tutup: 12 Januari 2014.

Ditubuhkan lebih 15 tahun lalu, Pusat Zakat Selangor (Majlis Agama Islam Selangor), begitu sinonim dengan peningkatan kesedaran berzakat di negeri Selangor dan kecekapan mengagihkannya. Selama sedekad itu, banyak institusi Islam yang dibantu, golongan dhaif mendapat jaminan hidup, sosio ekonomi dan budaya yang seimbang.

(LZS) Lembaga Zakat Selangor mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong (LZS) Lembaga Zakat Selangor ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (LZS) Lembaga Zakat Selangor melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong (LZS) Lembaga Zakat Selangor yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!