Jawatan Kosong (PNB) Permodalan Nasional Berhad Bulan Januari 2014

(PNB) Permodalan Nasional Berhad
Jawatan Kosong (PNB) Permodalan Nasional Berhad Januari 2014.

Tarikh tutup: 09 Januari 2014.

Permodalan Nasional Berhad (PNB) merupakan syarikat pengurusan dana terbesar di Malaysia. Ibu pejabat PNB terletak di Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur berdekatan dengan bangunan Tabung Haji. PNB merupakan syarikat induk bagi Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB) yang menjalankan sebilangan skim dana amanah, dan subsidiarinya dipunyai keseluruhannya oleh Yayasan Pelaburan Bumiputra. PNB mempunyai pejabat luar negara di Singapura dan London dan merancangkan untuk membuka cawangan luarnya yang ketiga di Tokyo.

Permodalan Nasional Berhad (PNB) mempelawa individu yang berkemahiran, layak dan berpengalaman untuk mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB) di portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB) yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!