Jawatan Kosong (SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia Bulan Disember 2013

Jawatan Kosong SSM
Jawatan Kosong (SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia Disember 2013.

Tarikh tutup: 20 Disember 2013.

Sebagai peneraju utama ke arah peningkatan Tadbir Urus Korporat di Malaysia, Suruhanjaya juga mengendalikan aktiviti-aktiviti pemantauan dan penguatkuasaan untuk memastikan pematuhan perundangan korporat dan pendaftaran perniagaan.

Pada tahun 2003, SSM bermula kajian semula Akta Syarikat 1965, bertujuan untuk memudahkan proses diperbadankan di Malaysia dan perniagaan mengurangkan kos pematuhan dengan undang-undang Korporat Malaysia.

(SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia dengan sukacitanya mempelawa individu yang berkelayakan, kompeten dan berintegriti tinggi untuk mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong (SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia di portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong (SSM) Suruhanjaya Syarikat Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!