Jawatan Kosong (TH) Tabung Haji Bulan Disember 2013

(TH) Tabung Haji
Jawatan Kosong (TH) Tabung Haji Disember 2013.

Tarikh tutup: 20 Disember 2013.

Lembaga Tabung Haji (TH) adalah sebuah Institusi Kewangan Islam unggul di Malaysia. Ditubuhkan pada tahun 1963, TH mempunyai 50 tahun pengalaman dalam Deposit, Perkhidmatan dan Operasi Haji dan Pelaburan. Sebagai sebuah Pengurus Dana Islam terbesar negara dengan dana melebihi RM41billion, TH berusaha untuk memperkasakan ekonomi umat Islam di Malaysia dengan memanfaatkan dana dan sumber sedia ada.

TH menumpukan kepada perkhidmatan haji yang cemerlang dan memuaskan kepada semua Jemaah Haji Malaysia. Pencapaian TH yang konsisten telah mendapat pengiktirafan dunia dan menjadi contoh pengurusan haji dan perkhidmatan kewangan Islam  yang inovatif oleh kebanyakan Negara Islam di dunia.

TH terus mengukuhkan kedudukannya di pasaran, baik di dalam Negara dan di arena antarabangsa dengan menceburi bidang pelaburan di beberapa sektor seperti perladangan, pembangunan hartanah dan pembinaan, kewangan Islam, teknologi maklumat, minyak dan gas, perkhidmatan pelancongan and makanan halal. Dengan keuntungan bersih melebihi  RM2 billion, TH mampu memberi pulangan yang kompetitif kepada pemegang kepentingannya setiap tahun.

Permohonan adalah dipelawa kepada Warganegara Malaysia beragama Islam yang tinggal berdekatan di sekitar Lembah Klang yang berkelayakan bagi mengisi jawatan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Pemohon yang berminat boleh menghantar butiran peribadi lengkap kepada:

Cawangan Hal Ehwal Islam, Bahagian Pembangunan Sumber Manusia & Kualiti
Lantai 27, Bangunan Ibu Pejabat TH
201, Jalan Tun Razak
50400 KUALA LUMPUR

b) Sebarang maklumat lanjut sila hubungi Pejabat Cawangan Hal Ehwal Islam di talian 03-20542166 atau Ustaz Haji Shahrul Azam bin Noor Zeli di talian 03-20542036 atau Haji Ayub bin Shaari di talian 03-20542172.

c) Klik nama jawatan kosong (TH) Tabung Haji di atas untuk melihat kelayakan dan syarat yang diperlukan untuk mengisian jawatan ini.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!