10 Jawatan Kosong PUSPAKOM Bulan Januari 2014

Jawatan Kosong PUSPAKOM
Jawatan Kosong PUSPAKOM Januari 2014.

Tarikh tutup: 31 Januari 2014.

Ditubuhkan pada tahun 1994, PUSPAKOM adalah syarikat milik penuh DRB-HICOM Bhd, konglomerat yang disenaraikan di Bursa Saham Kuala Lumpur. Kami adalah syarikat pemeriksaan kenderaan sahaja yang dilantik oleh Kerajaan Malaysia untuk menjalankan semua pemeriksaan mandatori bagi kenderaan komersil dan awam, serta kenderaan persendirian bagi kemudahan pembiayaan, pemilikan tujuan pemindahan dan insurans sewa-beli.

Hari ini, PUSPAKOM mempunyai pusat-pusat pemeriksaan 55 servis tambahan 28 pemeriksaan tapak seluruh negara, melakukan pemeriksaan lebih daripada 3 juta setiap tahun. PUSPAKOM telah diberi konsesi 15 tahun yang kedua oleh kerajaan pada tahun 2009, dan kami adalah daripada pengembangan berterusan dan peningkatan yang akan memenuhi keperluan penduduk permotoran yang semakin meningkat di negara ini. Kami bangga dalam memeriksa kenderaan kepada piawaian antarabangsa dan memberi sokongan kepada industri pengangkutan di Malaysia.Hari ini, PUSPAKOM mempunyai pusat-pusat pemeriksaan 55 servis tambahan 28 pemeriksaan tapak seluruh negara, melakukan pemeriksaan lebih daripada 3 juta setiap tahun. PUSPAKOM telah diberi konsesi 15 tahun yang kedua oleh kerajaan pada tahun 2009, dan kami adalah daripada pengembangan berterusan dan peningkatan yang akan memenuhi keperluan penduduk permotoran yang semakin meningkat di negara ini. Kami bangga dalam memeriksa kenderaan kepada piawaian antarabangsa dan memberi sokongan kepada industri pengangkutan di Malaysia.

PUSPAKOM dengan ini membuka peluang kepada calon yang terdiri daripada warganegara yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong ditawarkan di bawah:

01. Head of Management Assurance & Compliance
02. Quality Executive
03. Senior System Analyst
04. IT Audit Executive
05. Vehicle Examiner
06. Maintenance Technician
07. Dispatch cum Clerk
08. Traffic Warden
09. Call Centre Agent
10. Sponsorship Program : Diploma in Vehicle Inspection (DVI)

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dengan menggunakan emel sebagai medium.

b) Sila nyatakan nama jawatan yang dipohon beserta surat permohonan dan resume lengkap ke alamat berikut:


atau


c) Iklan asal jawatan kosong PUSPAKOM ini boleh dicapai melalui pautan berikut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!