2 Jawatan Kosong 1MDB Bulan Januari 2014

1MDB
Jawatan Kosong 1MDB Januari 2014.

Tarikh tutup: 10 dan 17 Januari 2014.

1MDB menerajui inisiatif-inisiatif berasaskan pasaran untuk membantu mengubah Malaysia menjadi satu ekonomi yang berpendapatan tinggi – yang sangat kompetitif, inklusif dan mampan. Inisiatif ini memberi tumpuan kepada aktiviti-aktiviti perniagaan yang berpotensi untuk berkhidmat di negara ini-niat yang strategik – meningkatkan daya saing di dunia hari ini, memastikan pertumbuhan jangka panjang.

1MDB mempelawa calon yang berminat, berkelayakan dan beraspirasi membangunkan negara untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong 1MDB ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong 1MDB melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong 1MDB yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!