2 Jawatan Kosong (FRIM) Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia Bulan Januari 2014

Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia
Jawatan Kosong (FRIM) Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia Januari 2014.

Tarikh tutup: 24 Januari 2014.

FRIM menggalakkan pengurusan hutan mampan dan penggunaan optimum sumber-sumber hutan melalui pengetahuan dan teknologi yang dihasilkan daripada pelbagai kajian yang dijalankan. Bukan sahaja FRIM berbangga dengan kepakaran yang pelbagai, dengan memenangi anugerah penyelidikan dan kolaborasi antarabangsa telah memperoleh Institut bagai cendawan dalam Perhutanan tropika.

FRIM mempelawa permohonan daripada individu yang berminat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:


Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat melalui Borang BPSM/1/1 Pindaan 2 yang boleh dimuat turun daripada laman web Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) (www.frim.gov.my) atau boleh mendapatkan borang tersebut di Pejabat Bahagian Sumber Manusia, Blok B3, FRIM.

b) Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah ditulis nama jawatan dibahagian atas sebelah kiri sampul surat dan dihantar kepada:

Bahagian Sumber Manusia,
Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM),
Blok B3, 52109 Kepong, Selangor Darul Ehsan.

c) Semua permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar berukuran passport, salinan kad pengenalan, salinan sijil-sijil keputusan peperiksaan dan salinan sijil tamat persekolahan, lesen memandu (sekiranya berkaitan) yang DISAHKAN.

d) Iklan asal jawatan kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) ini boleh dicapai dengan mengklik nama-nama jawatan kosong di atas.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!