2 Jawatan Kosong (JKNS) Jabatan Kesihatan Negeri Selangor Bulan Januari 2014

Jabatan Kesihatan Negeri Selangor
Jawatan Kosong (JKNS) Jabatan Kesihatan Negeri Selangor Januari 2014.

Tarikh tutup: 21 Januari 2014.

Jabatan Kesihatan Negeri Selangor (JKNS) adalah ibu pejabat perkhidmatan kesihatan di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia untuk Negeri dan bertanggungjawab kepada perkhidmatan perubatan dan kesihatan di negeri ini. / Masuk JKNS diketuai oleh Pengarah kesihatan dan dibantu oleh enam (6) Timbalan Pengarah Kesihatan, yang mengetuai Bahagian mereka. Setiap bahagian adalah bertanggungjawab untuk menjalankan aktiviti-aktiviti ini di program masing-masing.

Permohonan adalah dipelawa dari Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan sambilan di MAKMAL KESELAMATAN DAN KUALITI MAKANAN NEGERI SELANGOR bagi jawatan seperti berikut:

01. Juruteknik (Elektrik) Gred J17
02. Pekerja Sambilan Harian Berkelulusan SPM

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang KKM.SM-1/99 Pin. 1/2001 yang boleh dimuaturun melalui pautan disediakan di bawah:


b) Setiap permohonan hendaklah disertakan dengan satu (1) salinan fotostat sijil dan dokumen-dokumen berikut yang diakui sah:

- Sijil Kelahiran
- Kad Pengenalan
- Sijil Berhenti Sekolah
- Lain-lain sijil / surat akuan berkaitan.

c) Atau membawa semua dokumen-dokumen yang dikehendaki seperti di atas semasa menghadiri TEMUDUGA TERBUKA yang akan diadakan pada 21 Januari 2014 (Selasa), jam 9.00 Pagi – 12.00 Tengahari. Anda dinasihatkan menghubungi pihak makmal untuk mengesahkan kehadiran anda selewat-lewatnya sehari sebelum temuduga.

d) Iklan asal jawatan kosong Jabatan Kesihatan Negeri Selangor (JKNS) ini boleh dicapai melalui pautan berikut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!