2 Jawatan Kosong (KPF) Koperasi Permodalan Felda Bulan Januari 2014

(KPF) Koperasi Permodalan Felda
Jawatan Kosong (KPF) Koperasi Permodalan Felda Januari 2014.

Tarikh tutup: 12 dan 23 Januari 2014.

KOPERASI PERMODALAN FELDA MALAYSIA BERHAD telah ditubuhkan pada 01 Julai 1980 di bawah Ordinan Koperasi 1948. Bertujuan untuk menjadikan KPF sebagai wadah simpanan dan pelaburan anggota Felda. Penubuhan KPF ini telah menyerlahkan hasrat murni FELDA untuk memberi peluang secara adil kepada warga FELDA untuk turut serta memiliki ekuiti dalam syarikat-syarikat FELDA melalui KPF juga merupakan suatu wawasan dan prihatin FELDA untuk kemajuan warga FELDA.

KOPERASI PERMODALAN FELDA MALAYSIA BERHAD dengan ini mempelawa calon yang berkelayakan, berpengalaman luas dan mahir untuk mengisi kekosongan yang sedang ditawarkan di bawah:

01. Manager

Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong (KPF) Koperasi Permodalan Felda ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (KPF) Koperasi Permodalan Felda melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Koperasi Permodalan Felda yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!