3 Jawatan Kosong MDeC Bulan Febuari 2014

Multimedia Development Corporation
Jawatan Kosong (MDeC) Multimedia Development Corporation Febuari 2014.

Tarikh tutup: 01 dan 06 Febuari 2014.

MDeC diperbadankan di bawah Akta Syarikat Malaysia, dan dimiliki dan dibiayai oleh kerajaan. Di MDeC, kami menggabungkan keusahawanan kecekapan dan keberkesanan syarikat persendirian dengan pihak berkuasa membuat keputusan agensi kerajaan berhibur.Peranan kita adalah untuk menasihati Kerajaan Malaysia tentang undang-undang dan dasar-dasar, membangunkan amalan khusus Malaysia MSC, dan menetapkan piawaian kejayaan operasi multimedia. Kami juga mempromosi MSC Malaysia mahupun seluruh dunia, serta menyokong syarikat-syarikat yang akan mengesan dan terletak dalam lingkungan MSC Malaysia.

(MDeC) Multimedia Development Corporation membuka peluang kepada calon yang layak dan berminat untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (MDeC) Multimedia Development Corporation ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (MDeC) Multimedia Development Corporation melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong (MDeC) Multimedia Development Corporation yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!