3 Jawatan Kosong SME Bank Bulan Januari 2014

Jawatan Kosong SME Bank
Jawatan Kosong SME Bank Januari 2014.

Tarikh tutup: 29 dan 30 Januari 2014.

SME Bank adalah sebuah pembangunan kewangan institusi terunggul dalam menyediakan produk kewangan dan perkhidmatan kepada perusahaan kecil dan sederhana di Malaysia.Ditubuhkan pada 3hb Oktober 2005, SME Bank telah memainkan peranan penting dalam memastikan pembangunan yang berterusan dan pertumbuhan pesat masyarakat keusahawanan dengan menawarkan produk yang komprehensif dan perkhidmatan serta menutup hubungan rangkaian dengan rakan kongsi strategik.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan bagi jawatan SME Bank di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SME Bank ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong SME Bank melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong SME Bank yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!