4 Jawatan Kosong (PNMB) Percetakan Nasional Malaysia Berhad Bulan Januari 2014

Percetakan Nasional Malaysia Berhad
Jawatan Kosong (PNMB) Percetakan Nasional Malaysia Berhad Januari 2014.

Tarikh tutup: 15 dan 31 Januari 2014.

Banyak perubahan telah berlaku sejak Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) pada tahun 1888. Ia telah ditubuhkan pada tahun 1993, menjadi dimiliki sepenuhnya oleh Kementerian Kewangan. Walau bagaimanapun, sepanjang perubahan prinsip mereka kekal; untuk memberikan yang terbaik. Mereka memahami keperluan pelanggan-pelanggan mereka dan memberi khidmat kepada mereka dengan menggabungkan pelbagai perkhidmatan percetakan dalam bidang percetakan am, cetakan data boleh ubah, cetakan Keselamatan dan pengimejan digital dengan perkhidmatan Reka bentuk dalaman. Ini adalah semua di bawah satu bumbung pada kemudahan 83,000 kaki persegi di Kuala Lumpur. Dengan rangkaian cawangan di seluruh negara, mereka berhasrat untuk membantu pelanggan dalam memenuhi keperluan percetakan merka.

(PNMB) Percetakan Nasional Malaysia Berhad mempelawa permohonan daripada warganegara yang berkelayakan, berkemahiran dan komited untuk mengisi kekosongan diiklankan seperti berikut:

01. FINANCE MANAGER
02. PROCUREMENT MANAGER
03. SECURITY GUARD (4 VACANCIES)
04. CORPORATE SECRETARIAL  EXECUTIV

Cara memohon:

a) Permohonan mestilah dibuat dengan menggunakan borang permohonan yang boleh dimuaturun melalui pautan yang kami sediakan di bawah.


b) Hantarkan borang yang telah dilengkapkan berserta salinan sijil-sijil disahkan ke:

HRA Department
Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB),
Jalan Chan Sow Lin, 50554 Kuala Lumpur
Tel: 03 - 9236 6888
Fax: 03 - 9236 6999

c) Ikuti pautan di bawah untuk melihat kelayakan diperlukan dan lain-lain syarat:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!