Jawatan Kosong (KUIPs) Kolej Universiti Islam Perlis Bulan Januari 2014

Kolej Universiti Islam Perlis
Jawatan Kosong (KUIPs) Kolej Universiti Islam Perlis Januari 2014.

Tarikh tutup: 17 Januari 2014.

KUIPs yang terletak di bawah naungan Majlis Agama dan Melayu Kastam Perlis (MAIPs), yang mana DYTM Tuanku Raja Muda Perlis, Tuanku Syed Sirajuddin Syed Faizuddin Putra Jamalullail anak adalah penaung utama. KUIPs menawarkan program unik dan strategik untuk menghasilkan pelajar yang berilmu, beretika dan baik amal. Melimpah pelajar antarabangsa selaras dengan ledakan globalisasi, yang membekalkan bakat tempatan dan pasaran antarabangsa adalah antara sebab-sebab yang menyokong kewujudan KUIPs. KUIPs kedudukan di Golden Triangle (IMT-GT) juga adalah penting dalam menjayakan agenda ASEAN yang dirancang ke atas kepimpinan Tun Abdul Razak kira-kira 70 tahun yang lalu.

Pemohon-pemohon adalah dipelawa daripada staf akademik daripada Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA)/Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) untuk mengisi Jawatan kosong yang diiklankan di bawah:

01. Timbalan Rektor Gred A2

Cara memohon:

a) Calon yang berminat perlu mengemukakan permohonan kepada Pendaftar, Kolej Universiti Islam Perlis (KUIPs) pada atau sebelum 17 Januari 2014 (Jumaat) dengan menyertakan bersama dokumen seperti berikut:

- ‘Curriculum Vitae’ (CV) yang lengkap dan terkini berserta gambar berukuran passpot.

- Kertas cadangan yang boleh membantu KUIPs meningkatkan aspek pengajaran dan pembelajaran di KUIPs.

b) Permohonan yang lengkap hendaklah dialamatkan kepada:

PENDAFTAR
KOLEJ UNIVERSITI ISLAM PERLIS (KUIPs)
NO.1 KOMPLEKS ISLAM PERLIS,
ARAS BAWAH, PERSIARAN JUBLI EMAS,
01000 KANGAR PERLIS.

c) Sebarang pertanyaan, sila hubungi:

No Tel: 04-978 2032/978 2031

d) Iklan asal jawatan kosong KUIPs boleh dicapai melalui pautan yang disertakan di bawah;


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!