Jawatan Kosong (MAIS) Lembaga Zakat Selangor Bulan Febuari 2014

Lembaga Zakat Selangor
Jawatan Kosong (MAIS) Lembaga Zakat Selangor Febuari 2014.

Tarikh tutup: 12 Febuari 2014.

Ditubuhkan lebih 15 tahun yang lalu, Pusat Zakat Selangor (Majlis Agama Islam Selangor), adalah sinonim dengan peningkatan kesedaran tentang zakat di negeri ini dan kecekapan pengedaran. Sepanjang dekad itu, institusi-institusi Islam yang banyak membantu, lemah mendapat jaminan hidup, keseimbangan sosio-ekonomi dan budaya. Kini setelah sedekad berlalu, PZS (MAIS) matlamat akan terus memberikan yang terbaik, dengan sokongan anda. PZS (MAIS) akan terus memikul dan menjalankan amanah sebagai amil dan amilin. Bahawa komitmen PZS (MAIS). Dengan motto “ peneraju keseimbangan sosio ekonomi ummah ” PZS (MAIS) kini dikenali sebagai Lembaga Zakat Selangor (MAIS).

(MAIS) Lembaga Zakat Selangor mempelawa permohonan daripada individu yang beriman, amanah dan berkelayakan dalam bidang berkaitan untuk memohon jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (MAIS) Lembaga Zakat Selangor ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (MAIS) Lembaga Zakat Selangor melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong (MAIS) Lembaga Zakat Selangor di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!