Jawatan Kosong (NPSB) Nature Profusion Sdn Bhd Bulan Januari 2014

Nature Profusion Sdn Bhd
Jawatan Kosong (NPSB) Nature Profusion Sdn Bhd Januari 2014.

Tarikh tutup: 30 Januari 2014.

Nature Profusion Sdn Bhd (NPSB) merupakan sebuah syarikat berkepakaran menghasilkan produk antiseptik dan disinfektan berasaskan bahan semulajadi. Syarikat ini telah mula beroperasi sejak tahun 2009 dan berkolaborasi dengan Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) dan Malaysian technology Development Corporation (MTDC) dalam membangunkan produk-produk berteknologi tinggi dan berkualiti dalam memberi alternatif kepada pelanggan yang mencari-cari jenis produk yang berasaskan bahan semulajadi dan selamat. Jenama Ciéra® merupakan jenama produk keluaran syarikat dengan produk pertama yang dipasarkan oleh NPSB adalah Ciéra® Eco-friendly Multipurpose Disinfectant (dengan 3 variasi haruman iaitu Lavender, Floral dan Pine) dan Ciéra® Eco-Friendly Multipurpose Disinfectant Spray . Kini produk NPSB sudah berada di 85 buah cawangan pasaraya/farmasi seluruh Malaysia.

Nature Profusion Sdn Bhd (NPSB) mempelawa permohonan daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan bagi jawatan di bawah:

01. Jr. Sales Representative

Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat adalah dipelawa untuk emel resume lengkap dengan menyatakan butir-butir peribadi dan salinan dokumen-dokumen sokongan yang berkaitan kepada:

NATURE PROFUSION SDN BHD
Block C-G-TG1
FRIM-MTDC Technology Centre II
Jalan Kapur
Forest Research Institute Malaysia (FRIM)
52109 Kepong
Selangor Darul Ehsan
No Telefon: 03-6262 5776

b) Sebarang pertanyaan, hubungi:

No Tel: 03-6262 5776

c) Iklan asal jawatan kosong Nature Profusion Sdn Bhd (NPSB) ini boleh dicapai melalui pautan berikut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!