Jawatan Kosong (SMART) Syarikat Mengurus Air Banjir & Terowong Bulan Febuari 2014

(SMART) Syarikat Mengurus Air Banjir & Terowong
Jawatan Kosong (SMART) Syarikat Mengurus Air Banjir & Terowong Febuari 2014.

Tarikh tutup: 12 Febuari 2014.

Syarikat Mengurus Air Banjir & Terowong (SMART) merupakan struktur jalan dan Saliran ribut di Kuala Lumpur, satu projek Nasional yang utama di negara ini. Ia akan menjadi terowong air ribut terpanjang di Asia Tenggara dan kedua terpanjang di Asia. Objektif utama terowong ini adalah untuk menyelesaikan masalah banjir kilat di Kuala Lumpur dan juga mengurangkan kesesakan lalu lintas di sepanjang Jalan Sungai Besi ke Seremban.

Permohonan adalah dipelawa dari kalangan warga Malaysia yang layak dan berminat untuk mengisi jawatan kosong berikut di SMART:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (SMART) Syarikat Mengurus Air Banjir & Terowong ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (SMART) Syarikat Mengurus Air Banjir & Terowong melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong (SMART) Syarikat Mengurus Air Banjir & Terowong yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!