Jawatan Kosong (SPAN) Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara Bulan Januari 2014

(SPAN) Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara
Jawatan Kosong (SPAN) Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara Januari 2014.

Tarikh tutup: 25 Januari 2014.

Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) atau the National Water Services Commission adalah badan kawalselia Kebangsaan untuk industri air dan pembentungan bagi Semenanjung Malaysia dan Wilayah Persekutuan Labuan. Suruhanjaya beroperasi di bawah rangka kerja perundangan yang ditakrifkan dalam Suruhanjaya Perkhidmatan udara Negara Akta 2006 (Akta 654) dan dalam Perkhidmatan Akta Industri Air 2006 (Akta 655).

Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) dengan ini mempelawa permohonan daripada individu yang berminat dan berkelayakan untuk jawatan kosong yang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!