Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga Bulan Febuari 2014

Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga
Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga Febuari 2014.

Tarikh tutup: 12 Febuari 2014.

Suruhanjaya Tenaga adalah sebuah badan berkanun yang bertanggungjawab untuk mengawal selia sektor tenaga, terutamanya elektrik dan paip bekalan gas di Semenanjung Malaysia dan Sabah. Suruhanjaya Tenaga perlu memastikan bahawa bekalan elektrik dan paip gas yang dibekalkan kepada pengguna adalah terjamin, boleh dipercayai, selamat dan pada harga yang berpatutan.

Suruhanjaya Tenaga mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan ditawarkan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Suruhanjaya Tenaga ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Suruhanjaya Tenaga melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Suruhanjaya Tenaga yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!