Jawatan Kosong (TNB) Tenaga Nasional Berhad Bulan Januari 2014

Tenaga Nasional Berhad
Jawatan Kosong (TNB) Tenaga Nasional Berhad Januari 2014.

Tarikh tutup: 30 Januari 2014.

Menjanakan tenaga negara untuk lebih satu dekad, Tenaga Nasional Berhad (TNB) adalah syarikat utiliti elektrik terbesar di Malaysia dengan anggaran RM74.1 bilion nilai aset. Komited untuk memberikan perkhidmatan cemerlang, syarikat kami tersenarai di Papan Utama Bursa Malaysia dan menggunakan kira-kira 30,000 kakitangan untuk berkhidmat asas pelanggan lebih dari tujuh juta di Semenanjung Malaysia dan Sabah. Hari ini, TNB terus menerajui usaha dalam memupuk pertumbuhan ekonomi dan pembangunan sosial dalam negara.

(TNB) Tenaga Nasional Berhad dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada individu yang berminat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (TNB) Tenaga Nasional Berhad ini adalah secara atas talian atau bersurat.

b) Pemohon untuk jawatan kosong (TNB) Tenaga Nasional Berhad hendaklah melayari portal eMadis TND untuk mendapatkan maklumat lanjut dan sahih.

c) Klik nama jawatan kosong (TNB) Tenaga Nasional Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!