19 Jawatan Kosong Maxis Berhad Bulan Febuari 2014

Jawatan Kosong Maxis
Jawatan Kosong Maxis Berhad Febuari 2014.

Tarikh tutup: 07 Febuari 2014.

Maxis Berhad dengan anak-anak syarikat yang disatukan (bersama-sama, 'Maxis') adalah pembekal komunikasi bersepadu yang terkemuka di Malaysia dengan langganan mobile 12.97 juta pada 30 Jun 2010. Sejak tahun 1995, perniagaan Malaysia Maxis' telah menyediakan satu suite yang penuh Perkhidmatan komunikasi di beberapa platform untuk memenuhi keperluan pengguna-pengguna individu, perusahaan kecil dan sederhana dan Syarikat-syarikat besar di Malaysia.

Maxis telah merintis dan menerajui pasaran Malaysia dalam menyediakan produk-produk inovatif yang mudah alih dan perkhidmatan. Ia adalah yang pertama untuk melancarkan perkhidmatan 3G, Maxis3G, pada Mac 2005. Pada September 2006, ia adalah antara negara pertama untuk menggunakan HSDPA, naik taraf rangkaian 3G yang berkelajuan tinggi.Pada Disember 2009 ia pertama kali memperkenalkan kepada Malaysia, HSPA +, kemajuan dalam keupayaan rangkaian 3G/HSPA, bagi meningkatkan lagi Perkhidmatan jalur lebar tanpa wayar. Maxis adalah pemain kandungan serantau utama dengan 36.6% hasil suara sebagai sebahagian daripada hasil mudah alih dan 6.7 juta telefon bimbit pengguna internet aktif, lebih daripada 50% daripada pelanggan (seperti pada 30 Jun 2010).

Maxis Berhad dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada individu yang berminat, berkelayakan dan bermotivasi memajukan masyarakat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:

01. Account Manager
02. Territory Manager-Negeri Sembilan
03. Channel Manager
04. Business Support & Processing Unit Senior Executive
05. Core Network Planner (IP core)
06. Dan banyak lagi..

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Maxis Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Maxis Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik pautan jawatan kosong Maxis Berhad yang disertakankan di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!