2 Jawatan Kosong (EON) Edaran Otomobil Nasional Berhad Bulan Mac 2014

EON Berhad
Jawatan Kosong (EON) Edaran Otomobil Nasional Berhad Mac 2014.

Tarikh tutup: 01 Mac 2014.

Edaran Otomobil Nasional Berhad (EON Berhad) adalah salah satu Malaysia konglomerat terbesar yang ditubuhkan pada tahun 1984 untuk mengedar kereta Proton – Malaysia kereta Nasional pertama. Pemegang saham utama Syarikat adalah DRB-HICOM Group Khazanah Nasional Berhad. Melalui salah satu anak syarikat milik penuhnya, automotif penukaran Kejuruteraan, ia melaksanakan pengubahsuaian pada julat Proton Kereta, model Perdana dan Waja yang ditukar kepada Eksekutif model dan model limosin. Ia juga memasang roadster Sport klasik, TD2000 kereta TD (Malaysia) Sdn Bhd.

Edaran Otomobil Nasional Berhad (EON Berhad) mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan ditawarkan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (EON) Edaran Otomobil Nasional Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal PERODUA cAREERS.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (EON) Edaran Otomobil Nasional Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama mana-mana jawatan kosong (EON) Edaran Otomobil Nasional Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!