2 Jawatan Kosong KIAS Bulan Febuari 2014

Jawatan Kosong KIAS
Jawatan Kosong KIAS Febuari 2014.

Tarikh tutup: 13 Febuari 2014.

Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS), adalah sebuah institusi pengajian tinggi (IPTS) yang ditubuhkan oleh Yayasan Kelantan Darul Naim (Asam) yang peribadi. Penubuhan Kias · inspirasi agar Kerajaan Negeri Kelantan sebagai Serambi Mekah sebagai pusat penyebaran, perkembangan dan pembudayaan ilmu dan ajaran Islam terkenal di peringkat kebangsaan dan antarabangsa.KIAS secara rasminya telah berdaftar dengan pihak Jabatan daripada peribadi Pendidikan (JPS) di bawah Kementerian Pengajian Tinggi dan Lembaga Akreditasi Negara (LAN) yang diiktiraf dengan program pengajian.

Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS) mempelawa permohonan dari warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan bertaraf tetap di KIAS seperti disenaraikan di bawah:

01. Penolong Pendaftar
02. Pegawai Eksekutif

Cara memohon:

a) Borang yang telah dilengkapkan beserta salinan dokumen-dokumen yang diperlukan (disahkan) hendaklah dihantar ke:

PENDAFTAR
Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS)
KM 12, Jalan Kuala Krai
Peti Surat 68, Nilam Puri
15730 Kota Bharu
Kelantan

b) Semua permohonan hendaklah menggunakan borang permohonan jawatan Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS) yang boleh didapati dari pentadbiran yang beralamat seperti di atas atau dimuat turun dari Laman Web Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS) atau dengan mengikuti pautan berikut:


c) Sila nyatakan jawatan yang dipohon di kiri sebelah atas sampul surat berkenaan semasa mengembalikan borang-borang permohonan.

d) Permohonan dari pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan/Pihak Berkuasa Tempatan/ Badan Berkanun hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan masing-masing

e) Iklan asal jawatan kosong Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS) ini boleh dicapai melalui pautan berikut:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!