2 Jawatan Kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia Bulan Febuari 2014

Muzium Kesenian Islam Malaysia
Jawatan Kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia Febuari 2014.

Tarikh tutup: 21 Febuari 2014.

Kepentingan dalam Kesenian Islam telah berkembang dengan sangat dalam tahun-tahun kebelakangan. Mencerminkan kesedaran ini, pada bulan Disember 1998 Malaysia menjadi rumah kepada Muzium terbesar di Asia Tenggara seni Islam. Bangunan ini terletak di dalam 30,000 meter persegi, terletak di tengah-tengah persekitaran bangunan Taman Tasik di tengah-tengah Kuala Lumpur.

Muzium Kesenian Islam Malaysia mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan ditawarkan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal PERODUA cAREERS.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama mana-mana jawatan kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!