2 Jawatan Kosong TH Travel & Services Sdn Bhd Febuari 2014.

TH Travel & Services Sdn Bhd
Jawatan Kosong TH Travel & Services Sdn Bhd Febuari 2014.

Tarikh tutup: 20 Febuari 2014.

TH Travel & Services Sdn Bhd (THTS) merupakan anak syarikat milik penuh Lembaga Tabung Haji (TH) yang diperbadankan pada 9 September 1972 berdasarkan kepada Akta Syarikat 1965.

Modal berbayar dan dibenarkan adalah RM5 juta. Ibu Pejabat TH Travel & Services Sdn Bhd terletak di Aras 25, Menara TH Selborn, Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur. TH Travel & Services Sdn Bhd juga mempunyai beberapa Pejabat Wilayah dan Mini.

TH Travel & Services Sdn Bhd (THTS) dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada individu yang berminat, berkelayakan dan bermotivasi memajukan masyarakat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong TH Travel & Services Sdn Bhd (THTS) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong TH Travel & Services Sdn Bhd (THTS) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong TH Travel & Services Sdn Bhd (THTS) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!