3 Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Bulan Mac 2014

Jawatan Kosong Pos Malaysia
Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Mac 2014.

Tarikh tutup: 05, 12 dan 13 Mac 2014.

Pos Malaysia Berhad adalah sebuah syarikat awam yang disenaraikan di Papan Utama Bursa Malaysia. Mereka menggunakan tenaga kerja lebih daripada 16,000 orang, lebih daripada 700 cawangan, mencapai lebih daripada 6 juta alamat di seluruh negara. Dengan berdiri kewangan yang solid, mereka terus memberikan kepada pihak yang berkepentingan akan prestasi yang baik yang diharapkan daripada mereka, saban tahun.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia dan keutamaan adalah kepada yang berkelayakan, berkemahiran tinggi dan bersahsiah murni yang berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut:


Cara memohon:

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pos Malaysia Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Pos Malaysia Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Pos Malaysia Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!