3 Jawatan Kosong Universiti Kuala Lumpur Bulan Mac 2014

Universiti Kuala Lumpur
Jawatan Kosong Universiti Kuala Lumpur Mac 2014.

Tarikh tutup: 13 Mac 2014.

Universiti Kuala Lumpur merupakan sebuah Universiti Teknikal terkemuka di seluruh negara yang beroperasi dari lapan Kampus di seluruh negara.

Permohonan adalah dipelawa dari Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Universiti Kuala Lumpur bagi jawatan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Universiti Kuala Lumpur ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Universiti Kuala Lumpur melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Universiti Kuala Lumpur yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!