4 Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Bulan Febuari 2014

Pos Malaysia Berhad
Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad Febuari 2014.

Tarikh tutup: 28 Feb dan 01 Mac 2014.

Pos Malaysia Berhad adalah syarikat tersenarai awam di Papan Utama Bursa Malaysia. Mereka menggunakan lebih daripada 16,000 orang, lebih daripada 700 cawangan, mencapai lebih daripada 6 juta alamat di seluruh negara. Dengan kedudukan kewangan yang kukuh, mereka terus menghantar kepada mereka yang berkepentingan prestasi yang baik yang diharapkan daripada mereka saban tahun.

Permohonan adalah dipelawa dari kalangan warga Malaysia yang layak dan berminat untuk mengisi jawatan kosong berikut diPos Malaysia Berhad:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pos Malaysia Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Pos Malaysia Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Pos Malaysia Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

1 comment:

  1. Dear sir / Madam
    My name is Presanna A/P Veramalai.
    Im Diploma older study for IT Networking.
    now im wating for job

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!