4 Jawatan Kosong (SPAN) Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara Bulan Mac 2014

Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara
Jawatan Kosong (SPAN) Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara Mac 2014.

Tarikh tutup: 07 Mac 2014.

Suruhanjaya Perkhidmatan udara Negara (SPAN) merupakan badan Kebangsaan untuk industri air dan pembentungan bagi Semenanjung Malaysia dan Wilayah Persekutuan Labuan. Suruhanjaya beroperasi di bawah rangka kerja perundangan yang ditakrifkan dalam Suruhanjaya Perkhidmatan udara Negara Akta 2006 (Akta 654) dan dalam Perkhidmatan Akta Industri Air 2006 (Akta 655).

Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada individu yang berminat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!