4 Jawatan Kosong (UniKL) Universiti Kuala Lumpur Bulan Mac 2014.

Universiti Kuala Lumpur
Jawatan Kosong (UniKL) Universiti Kuala Lumpur Mac 2014.

Tarikh tutup: 23 Mac 2014.

Universiti Kuala Lumpur (UniKL) merupakan sebuah universiti swasta yang semakin menunjukkan keunggulannya. Ia merupakan sebuah Universiti Teknikal berbilang Kampus Universiti dengan kampus utamanya di Kuala Lumpur, Malaysia. Undian sebagai Tier-5 "Universiti cemerlang" oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia pada tahun 2009 dan 2011, UniKL mempunyai 12 Institut yang tersebar di seluruh kampus-kampus 11 seluruh Malaysia di Kuala Lumpur, Gombak, Cheras, Bangi, Kajang, Sepang, Taboh Naning, Pasir Gudang, Ipoh, Lumut dan Kulim.

Universiti Kuala Lumpur (UniKL) dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada individu yang berminat, berkelayakan dan bermotivasi memajukan masyarakat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Universiti Kuala Lumpur (UniKL) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Universiti Kuala Lumpur (UniKL) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Universiti Kuala Lumpur yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!