5 Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures Bulan Mac 2014.

Felda Global Ventures
Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures Mac 2014.

Tarikh tutup: 19 Mac 2014.

FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) menerajui transformasi perniagaan Kumpulan Felda kepada sebuah perbadanan multinasional yang bersepadu, dengan memberi tumpuan kepada sektor perniagaan tani. FELDA Global Ventures Holdings membawa 88 Syarikat yang aktif menjalankan pelbagai aktiviti seperti pelbagai tanaman perladangan, minyak & lemak, oleokimia, logistik dan perkhidmatan.

Dengan operasi FELDA Global Ventures Holdings termasuk di Amerika Syarikat, Kanada, China, Australia dan Timur Tengah, FELDA Global Ventures Holdings bertujuan untuk memperluaskan jangkauan dengan melabur, pengambilalihan dan usahasama yang strategik di seluruh rantaian nilai huluan dan hiliran.

FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada individu yang berminat, berkelayakan dan bermotivasi memajukan masyarakat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!