6 Jawatan Kosong (PERODUA) Perusahaan Otomobil Kedua Bulan Febuari 2014

Perusahaan Otomobil Kedua
Jawatan Kosong (PERODUA) Perusahaan Otomobil Kedua Febuari 2014.

Tarikh tutup: 20 Febuari - 31 Mac 2014.

Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd ditubuhkan pada tahun 1993, merupakan sebuah syarikat usaha sama antara rakan kongsi Malaysia dan Jepun. Syarikat memulakan operasi pada tahun 1994 dan Perodua Kancil yang pernah begitu popular diperkenalkan kepada pasaran Malaysia pada bulan Ogos tahun yang sama.

(PERODUA) Perusahaan Otomobil Kedua mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan ditawarkan seperti berikut:

01. Human Resource Executive
02. Account Executive
03. Logistics Executive
04. Service Operations Executive
05. Customer Relations Assistant
06. Mekanik/ Pembantu Mekanik/ Perantis Mekanik

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (PERODUA) Perusahaan Otomobil Kedua ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal PERODUA CAREERS.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (PERODUA) Perusahaan Otomobil Kedua melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik pautan (PERODUA) Perusahaan Otomobil Kedua yang disertakan di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!