7 Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum Bhd Bulan Febuari 2014

SapuraKencana Petroleum Bhd
Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum Bhd Febuari 2014.

Tarikh tutup: 10 dan 13 Febuari 2014.

SapuraKencana Petroleum Berhad adalah  Kejuruteraan bersepadu minyak dan gas kelima terbesar di dunia pada hari ini, perolehan, pembinaan, pemasangan & pentauliahan (EPCIC) penyedia perkhidmatan ini. Di samping menyediakan perkhidmatan EPCIC hujung-ke-hujung, Kumpulan menawarkan penyelesaian bersepadu dalam pembangunan & pengeluaran, penggerudian, Perkhidmatan Marin serta operasi & penyelenggaraan. Dengan modal pasaran sebanyak RM10 bilion (USD3.3 bilion) SapuraKencana Petroleum mempunyai sekumpulan pekerja yang lebih daripada 9000 bakat multinasional dan berkemahiran seluruh dunia. Sehingga kini, kedudukannya global meliputi rantau Asia Pasifik, India, Afrika, Russia, Amerika Selatan dan Jepun.

Permohonan adalah dipelawa dari Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di SapuraKencana Petroleum Berhad bagi jawatan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SapuraKencana Petroleum Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong SapuraKencana Petroleum Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong SapuraKencana Petroleum Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!