8 Jawatan Kosong MODENAS Bulan Mac 2014

Jawatan Kosong MODENAS
Jawatan Kosong MODENAS Mac 2014.

Tarikh tutup: 22 Febuari dan 06 Mac 2014.

Motosikal Dan Enjin Nasional Sdn Bhd (MODENAS) adalah sebuah syarikat automotif terkemuka yang terlibat dalam pembuatan, memasang dan mengedarkan motosikal.

Selaras dengan aspirasi Motosikal Dan Enjin Nasional Sdn Bhd (MODENAS) untuk menjadi nombor 1, mereka kini menjemput individu yang dinamik dan sangat bermotivasi, yang mempunyai semangat untuk berjaya dengan cemerlang dan melakukan untuk menyertai pasukan yang progresif.

Permohonan adalah dipelawa dari kalangan warga Malaysia yang layak dan berminat untuk mengisi jawatan kosong berikut di Motosikal Dan Enjin Nasional Sdn Bhd (MODENAS):


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Motosikal Dan Enjin Nasional Sdn Bhd (MODENAS) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Motosikal Dan Enjin Nasional Sdn Bhd (MODENAS) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Motosikal Dan Enjin Nasional Sdn Bhd (MODENAS) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!