2 Jawatan Kosong KOPETRO Bulan Mac 2014

Jawatan Kosong KOPETRO
Jawatan Kosong KOPETRO Mac 2014.

Tarikh tutup: 16 dan 21 Mac 2014.

Koperasi x PETRONAS Berhad, juga dikenali sebagai KOPETRO telah ditubuhkan di bawah Akta Koperasi (semakan 1993) pada 30 Oktober 1980 dengan niat yang murni dan objektif menyediakan bantuan kewangan untuk kakitangan PETRONAS. KOPETRO adalah salah satu Persatuan koperasi yang ditubuhkan di Malaysia selama hampir 33 tahun.

Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan untuk jawatan kosong Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad ini adalah secara atas talian atau online sahaja (melalui portal jobstreet).

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login ke akaun mereka untuk meneruskan proses permohonan online anda.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda. Diucapkan selamat mencuba.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!