2 Jawatan Kosong Agrobank Bulan Mac 2014

Jawatan Kosong Agrobank
Jawatan Kosong Agrobank Mac 2014.

Tarikh tutup: 13 dan 16 Mac 2014.

Penjenamaan semula Bank Pertanian Malaysia kepada Agro Bank telah dilakukan pada 08 April 2008. Langkah itu diambil sebagai satu inisiatif untuk membuat bank lebih berdaya saing dengan memupuk pandangan yang lebih segar, dan membolehkan bank memberikan perkhidmatan kepada pasaran yang lebih meluas dan memenuhi seluruh segmen industri pertanian.

Perunding luar digunakan untuk menjalankan dalam PR dan program penjenamaan semula bagi Agrobank, menembusi pasaran dan mewujudkan kesedaran di kalangan orang ramai. Ini adalah sejajar dengan objektif untuk penjenamaan semula baru iaitu pada kedudukan bank sebagai melihat ke hadapan, perusahaan moden dan progresif, dan pada masa yang sama menyumbang kepada pertumbuhan dan pengekalan urus sektor pertanian di Malaysia.

Agrobank mengalu-alukan permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas, berkelayakan dan berpengalaman untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang di senaraikan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan untuk jawatan kosong Agrobank ini adalah secara atas talian atau online sahaja (melalui portal jobstreet).

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Agrobank melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login ke akaun mereka untuk meneruskan proses permohonan online anda.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong Agrobank yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda. Diucapkan selamat mencuba.

----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!